Tack för din ansökan!

Tack för din ansökan!

Vi återkommer inom kort

Relevant

Både för våra kunder och de konsulter / konsultbolag vi samarbetar med. Vi spammar inte nätverket med uppdrag. Genom att hela tiden vara relevant får vi full uppmärksamhet då vi presenterar nya uppdrag. Samma sak på kundsidan, vi presenterar bara konsulter som faktiskt matchar kraven. Vi har inget incitament att lyfta fram en viss konsult framför andra, som mäklare har vi ingen kostnad för en konsult som inte är i uppdrag.

Transperant

Både med kunder och konsulter. Vi jobbar alltid direkt mot kunden och speglar villkor och krav fullt ut mot konsulten. Det gäller såväl pris som övriga kontraktsvillkor. Vår ersättning är en fast procentsats av konsultarvodet och är samma för alla kunder och konsulter.

Marknadsanpassat pris

Vi pratar alltid bara pris från kund med både våra kunder och konsulter. Priset varierar med konsulternas kompetens och tillgänglighet. Våra konsulter vet att vi presenterar flera kandidater och ofta i konkurrens med andra leverantörer. Om priset till kund inte är rätt blir det ingen affär. Rätt pris är ett pris där både kund och konsult är nöjda och gärna förlänger kontraktet.

Nyheter